Előre szólunk- A nyár végére ez lesz a legnagyobb buli sláger

Előre szólunk- A nyár végére ez lesz a legnagyobb buli sláger

Brann a francia DJ a semmiből tűnt fel, és már hasít a listákon

A viszonylag ismeretlen korábban Tech-House-ban utazó francia DJ, Brann elhagyta régi stílusát és beszállt a ma közkedvelt Deep House irányzatba és máris elkészült a nyár talán egyik leggyorsabban feltörő slágere a Joa. Elhoztuk tehát önnek a dalt, a lejátszó gombra kattintással máris indul a sláger.

A számban egy gyermekkórust hallhatunk, amely a Mr. Nobody című film egyik emblematikus betétdalából lett összemixelve. (eredeti szám: Hans Zimmer- God Yu Takem Laef Blong Mi)

A Brann által készített muzsika, már a Shazam francia listáján már a 46. helyen jár és folyamatosan jön fel. Nem kell hozzá nagy jós tehetség, hogyha ilyen tempóban veszik át a modern zenét játszó rádiók, akkor hamarosan hazánkba is “beüt” a Brann láz.

Mi is az a Mr . Nobody című film?

Az életünkben sok olyan döntést hozunk, amely visszafordíthatatlan irányba tereli jövőnket. De hogyan döntenénk, ha megvizsgálhatnánk az alternatív döntés kínálta jövőt is? Történetünk a 20. és a 21. század között, különböző időzónákban, de egyazon szereplő életében játszódik. Nemo Nobody hétköznapi életet él feleségével, Elise-vel és három gyermekükkel, mindaddig, amíg egy napon a valóságra ébred idős öregemberként, 2092-ben. Mr Nobody a maga 120 évével a legidősebb ember és egyben az utolsó halandó is a Földet benépesítő új és halhatatlan emberi faj tagjai között. Ám ez úgy tűnik, nem igazán izgatja őt, az egyetlen kérdés, amely foglalkoztatja, hogy valóban azt az életet élte-e, amely számára a legmegfelelőbb volt; valóban azt a nőt szerette-e, akit neki szántak és azokat a gyerekeket nevelte-e, akiket kellett. Most csak az a célja, hogy megtalálja erre a választ. Forrás: Port.hu

Forrás: soundcloud

Kép: Aficia.info

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: