Lesenceistvánd, 2015. március 19. Rig Lajos, a Jobbik április 12-i idõközi országgyûlési választáson induló képviselõjelöltje a Lesenceistvándon tartott lakossági fórumon 2015. március 19-én. MTI Fotó: Varga György

Rig: Bízunk benne, hogy hamarosan az aktív ágyak visszaállítását is ünnepelhetjük Tapolcán

Rig:Bízunk benne, hogy hamarosan az aktív ágyak visszaállítását is ünnepelhetjük Tapolcán

Ahogyan azt korábban már megírtuk, ma délután tartották a tapolcai Deák Jenő Kórház megújult tüdőgyógyászati és kardiológiai részlegének projektzáró rendezvényét és a helyszíni bejárást. Az új részleget dr. Zombor Gábor államtitkár helyett Csányi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője adta át, de jelen volt a rendezvényen a térség országgyűlési képviselője Rig Lajos is.

SNV34345_edited

Rig Lajos beszédemben elmondta, “hogy rendkívül fontosnak tartja ezt a fejlesztést, mely valóban reális szükségletek kielégítésére irányul, de a kórház betegeinek ellátása akkor válna biztonságosabbá, ha az aktív ellátás is visszakerülhetne az intézményhez. Emlékeztetett mindenkit rá, hogy ezt  korábban dr. Zombor Gábor államtitkár úr és több kormánypárti politikus is megígérte, még a kampány során is.

“Mi, tapolcai és környékbeli lakosok, bízunk benne, hogy rövidesen az aktív ágyak visszaállítását is közösen ünnepelhetjük! Nem adjuk fel!”

-fogalmazott Rig.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: